Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Фандъкова: Избраха ме за свършената работа

отпечатай новината

25.10.2011 09:45 | Видян 2220 пъти | Гласували 1

Фандъкова: Избраха ме за свършената работа

„Смятам, че резултатите от изборите в София са подкрепа за свършена работа и като отговорност за това, което предстои“, заяви новоизбраният кмет на София Йорданка Фандъкова. След като спечели втория си мандат, изказа огромна благодарност на всички столичани, които чакаха на опашки, за да дадат своя вот за управлението на града.

Първата дама на ГЕРБ спечели убедително още на първи тур на изборите за кмет. Фандъкова получи 52,8% от гласовете. След нея с 22,2% е Георги Кадиев от БСП, а кандидатът на Синята коалиция Прошко Прошков  има 12,2%.

„Хората оценяват политиците, които реално вършат работа. Не приемат повече високопарни политически тези, тъй като не е важно само да назовеш проблема, важно е да посочиш решение и да участваш в изпълнението му”, посочи Фандъкова.

Според нея има още много работа във всички сектори в София. „Със сигурност ще допълня моя екип в следващите 1-2 седмици, трябва да работя за това в един от най-важните ресори – финанси, още повече предстои разглеждането и приемането на бюджета на София за следващата година”, коментира Йорданка Фандъкова. Тя каза още, че винаги приема добрите идеи отвсякъде, стига те да са сериозни и да са насочени към решаване на въпросите.

„Няма да търся консенсус на всяка цена, не и за сметка на решаването на важните въпроси. Искам да имаме възможността и силите да ни подкрепят повече хора не само на избори, а след това в самата работа за устойчивото развитие на града”, категорична бе Фандъкова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !