Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

Думата идиот идва от Древна Гърция и...

Думата идиот идва от Древна Гърция и означава - човек,...

Шаде подготвя супер шоу в София

отпечатай новината

29.10.2011 09:00 | Видян 2235 пъти

Шаде подготвя супер шоу в София

Остават броени часове до дългоочакваното гостуване на богинята на соул музиката Шаде-днес 29 октомври в столичната зала „Арена Армеец“.

След дълго отсъствие, Шаде триумфално се завърна тази пролет на музикалната сцената с впечатляващи концерти, които са уникална комбинация от класическото й звучене и новаторска визия.

Българската публика ще стане свидетел на един невиждан спектакъл. Подготовката за него започна преди два дни. 50-членният екип на Шаде пристигна в София още в четвъртък заедно с 20 тира сценична техника. 

Част от нея е впечатляващият подиум с хидравлични платформи, включващ и огромен екран по цялата му дължина. Феерични австрийски завеси ще обграждат сцената от двете й страни. Върху тях ще бъде прожектирана забележителната мултимедия, дело на талантливата световно – известна Софи Мюлер. 

Режисьорката от британски произход е създател на едни от най-ефектните видео клипове за последното десетилетие. Юритмикс, Гарбидж, Ноу Даут, Софи Елис Бекстър и набралата скоро популярност Ели Гулдинг са само част от имената, доверили се на режисьорския й замах.

Заедно с Шаде у нас идва и диджеят Рос Алън. Англичанинът е част от екипа на мегазвездата и я придружава по време на цялото й европейско турне. Алън ще представи едно изпълнено с ритъм и разкошни мелодии диджей представление, което ще подготви публиката за уникалното шоу на Шаде.
 
 Източник: Vsekiden.com
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !