Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Батков уволнява Гонзо днес?

отпечатай новината

31.10.2011 11:00 | Видян 2510 пъти

Батков уволнява Гонзо днес?

Легендата на Левски Георги Иванов-Гонзо, който с 15-те си гола срещу кръвния враг ЦСКА е  жива икона за феновете, най-вероятно ще бъде уволнен от собственика на клуба Тодор Батков днес. Директорът на сините, който от началото на сезона е и треньор, записа 4 загуби в първите 11 кръга на първенството, като най-болезнена, естествено, бе тази от армейците с 0:1 в петък. След мача самият Гонзо призна, че е подал оставка още след поражението от Черноморец в 9-ия кръг, а Батков продължава мисли какво да прави. Според източник на 19' адвокатът щял да бие шута на Иваново още днес, ако, разбира се, намери негов наследник.

Твърди се, че на бюрото на Батков има един куп кандидатури за поста. Най-силна е тази на бившият треньор Станимир Стоилов, който обаче бе обявен за фаворит да наследи в Чеирноморец борещия се с рака Димитър Димитров-Херо.  

Другият харесван от собственика на сините е доскорошният старши на ЦСКА Милен Радуканов, който обаче междувременно подписа с Ботев Пловдив. Застъпници обаче има и за редица други имена, сред които на опитните бивши треньори Георги Василев и Стефан Грозданов. Локуми се разтягат и за чужденци, като сред тях са също миналите през Герена сърби Любко Петрович и Славолюб Муслин. Всъщност, основният въпрос пред Батков е да намери треньор, който да му е евтин.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !