Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Юлиан Вергов напуска „Стъклен дом” заради нов сериал

отпечатай новината

31.10.2011 11:45 | Видян 3190 пъти

Юлиан Вергов напуска „Стъклен дом” заради нов сериал

Нов сериал с баснословен бюджет тръгва по Би Ти Ви от ноември и е на път да разпали истинска медийна война. Странната реклама, която тече по Би Ти Ви от няколко дни и втрещява зрителите, е именно на бъдещия ситком, научи „Всеки ден”.

Видеото показва мъж, който крачи пред камерата и неразбираемо нарежда нещо за „домашния арест”, на който е подложен. В клипа неслучайно не участва някой звезден актьор. Причината е, че продуцентите на сериала все още търсят подходящи лица и понеже всички налични родни звезди вече са заети в други продукции, са готови да си откраднат.

Комедията, която „Всеки ден” научи, че се казва „Домашен арест”, е със супербюджет и именно с повече пари ще привлича актьори от други сериали. Ситкомът, който ще имитира тоталния американски хит „Женени с деца”, най-вероятно ще е с Николай Урумов в главната роля.

Разговори са водени и с Юлиан Вергов, който е звезда от „Стъклен дом”, но почти не се появява в поредицата заради финансови разправии с продуцентите. Според хора от екипа на новия сериал той вече е приел офертата и ще се раздели с колегите си Калин Врачански и Елена Петрова. Възможно е и други да последват примера му, защото от Би Ти Ви раздават баснословно високи хонорари за участие в ситкома. Вергов беше един от първите актьори, които се усетиха, че в сериалите има хляб и затова попадна в първия ситком отпреди няколко години „Тя и Той”. Главна женска роля в новата продукция ще има и култовата актриса Татяна Лолова. Тя отдавна не се е мяркала в ефира, но явно сега е намерила своето място в семейния ситком.

Герасим Георгиев (водил “Горчиво” по Би Ти Ви) и Биляна Петринска също са сред българските звезди, които се обсъжда, че са изявили желание да участват. Баснословният бюджет на предаването разбуни духовете не само сред звездите заради ниските хонорари в другите сериали, но и сред продуцентите. Те са недоволни от новата конкуренция и ще водят преговори с Би Ти Ви.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !