Oбсъдиха организацията на...

Зам.-министърът на младежта и спорта Петър Младенов и...

Издирват криптокралицата Ружа...

Ружа Игнатова се издирва в Атина – под това заглавие...

Решетки за колумбийска красавица №1

отпечатай новината

04.11.2011 10:30 | Видян 1942 пъти

Решетки за колумбийска красавица №1

Великият руски писател Фьодор Достоевски е казал, че красотата ще спаси света. Тя обаче не помогна на бившата колубийска кралица на красотата Анхи Валенсия Санклементе да не влезе в затвор за трафик на наркотици. Ако до преди 10 години сексапилната хубавица е била една от най-желаните жени в света, до вчера бе една от най-издирваните престъпници в Южна Америка. Санклементе бе осъдена от аржентински съд на 7 години затвор заради трафик на наркотици.

Кралицата на кафето за 2002-а е призната за виновна като участник в международна наркомрежа, чийто член е било и нейното гадже Николас Гуалко. Колумбийският модел на бельо отрича обвиненията. 32-годишната брюнетка заяви, че е дошла в Аржентина, за да се омъжи, а не за да пренася наркотици.

Според прокуратурата тя и гаджето й са вербували млади жени -мулета, които да внасят кокаин в Европа през Мексико. Те са участвали в организацията на най-големия канал за доставка на кокаин.

Аржентинският й приятел също бе осъден на 7 г. затвор, а техните съучастници получиха различни ефективни и условни присъди.
Разследването започнало, след като на летището в Буенос Айрес е заловена 21-годишна манекенка с 55 килограма кокаин. От там е установен организаторът на канала.
Това не е първият арест на Санклементе. През 2010-а в аржентинската столица полицията е щракнала белезниците на моделката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !