Драго Симеонов с признание за...

Тази събота (21 септември) в „Животът по действителен...

Динамичен и напрегнат старт на...

В петък вечер (20 септември) от 20:00 ч. по bTV, на едно...

Ники Илиев лудна по ММА

отпечатай новината

04.11.2011 12:45 | Видян 3593 пъти

Ники Илиев лудна по ММА

След като преди броени дни името му бе цитирано от медиите заради недвусмислени заплахи за саморазправа с театрален критик, който не харесал изпълненията на Саня Борисова в Албена на Пловдивския театър, Ники Илиев съвсем ще го играе биткаджия. Той се оказва файтър не само според писмата си в интернет в защита на любимата, но и в живота.

Запален от тренировките по бойни спортове, в които е начинаещ, бившият манекен и актьор от сериала Забранена любов е замислил цял филм за свободните боеве. Готов е дори и със заглавието Без дъх. Явно звездата ще разчита на комерсиален успех покрай интереса на народа към кървавия спорт.

Преди това обаче по екраните трябва да излезе първият филм на Ники като режисьор и актьор – Чужденецът. Той е правен почти без пари, а главните роли са поверени на жената до него Саня Борисова и на екранния им партньор от Забранена любов – Любомир Ковачев. Те обаче едва ли ще свършат работа с нежния си имидж за следващия проект на Ники, където ще се трошат кости.
Навремето наричаха Илиев “Брад Пит бг” и сигурно той е амбициран да прави римейк по нашенски на прочутия Боен клуб, покрай който ММА стана опиум за народа.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !