Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Родни диджеи поставят началото на 24-часов денс маратон

отпечатай новината

08.11.2011 11:00 | Видян 1270 пъти

Родни диджеи поставят началото на 24-часов денс маратон

Max and Danny,едни от най-бързо развиващите се DJ-и в България поставят началото на 24 часовия маратон по повод откриване на партита за зимния сезон 2011- 2012 с домакин -денс клуб MOJO. След невероятния успех в популярни български клубове, както и участията им в Македония, Чикаго и Ню Йорк, те обединяват работата и дългогодишния си опит в съвместен проект. Качественият саунд, разнообразието в стилове и пресъздаване на страхотна атмосфера, им спечелва многобройна аудитория от фенове.

Звученето в техните сетове може да варира от разчупен groove tech, примесен с много вокали, до масивен underground & tech house, умело гарниран с ефекти и въздействащи акапели. Клубът ще  изненада още и с нова концепция, както и с позитивни посетители,ново и модерно звучене. На  11 ноември от 23.00 часа  от там готвят невиждано парти под формата на микс от мода и  електронна терапия. Модели на модна агенция FH 1 Agency  ще пристигнат с 13 метрова лимузина и веднага след нея ще дефилират  с атрактивни щраусови пера пред самия клуб. Очакват се по червения килим да минат  Руми Маринова, Яненка Люцканова, Славена Вътова, новият Мистър София 2011 Мартин Иванов, Анн Джи, Диана Любенова, Ева Кикерезова и представителките на Дамския бизнес клуб.

След невероятния успех в популярни български клубове, както и участията им в Македония, Чикаго и Ню Йорк, те обединяват работата и дългогодишния си опит в съвместен проект. Качественият саунд, разнообразието в стилове и пресъздаване на страхотна атмосфера, им спечелва многобройна аудитория от фенове. Звученето в техните сетове може да варира от разчупен groove tech, примесен с много вокали, до масивен underground & tech house, умело гарниран с ефекти и въздействащи акапели. Втората вечер (12 ноември) ще продължи със Street Beat party,най-новото черно парти в България с подкрепа на музикална телевизия MAD tv и седмичното предаване STREET BEAT CHART и CONVERSE. Главно действащо лице ще е водещия на предаването  хип хоп изпълнителя РНТА.

 

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !