Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Теди Кацарова представи новия си албум

отпечатай новината

28.05.2008 15:47 | Видян 5735 пъти | Гласували 1

Теди Кацарова представи новия си албум

Вчера вечерта Клуб Дали се оказа тесен за приятелите и гостите на Теди Кацарова,която долетя от Финландия специално за представянето на най-новите си песни.

Промоцията на най-новия и албум „180 причини” бе повече от успешна  и взривяваща. Убийствено модерните парчета бяха представени по изключително атрактивен начин.В хореографията на всички парчета,включени в албума на Теди се изявиха музикантите от Акага и изключително атрактивния модерен балет на Акатамус.

Гост-изпълнители бяха рапърите Алекс Пи и Мишо Шамара,които изпяха в дует с Теди страхотни парчета,обещаващи да станат летните хитове тази година.Част от песните в албума”180 причини”са дело на финландския продуцент Ресу Редфорт/Генетикс/,с когото Теди работи от 7 години.

Гласовитата дъщеря на Силвия и Мишо Кацарови е избрала необичайното име на албума си, благодарение на всички онези малки и по-големи причини в живота,които я правят щастлива,усмихната,жива и които и дават сили и енергия да твори музика за своите почитатели.

Гостите в клуб Дали бяха изключително и приятно изненадани от невероятно модерните и атрактивни парчета,поднесени стилно и с много любов от Теди Кацарова.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !