Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ники Кънчев пробва уникална зимна напитка

отпечатай новината

09.11.2011 13:15 | Видян 2325 пъти

Ники Кънчев пробва уникална зимна напитка

В началото на зимния сезон иновативната марка Загорка лансира на пазара нов продукт – Zagorka Rezerva 2011 лимитирана серия. Това е първата по рода си зимна напитка, която съчетава в себе си най-доброто от бирата и елементи, присъщи на добрите червени вина – елегантен послевкус и приятен плодов аромат. Лимитираната серия може да бъде опитана само този сезон.

От маркетинг екипа на марката определят новия продукт като „специална селекция от вкусове, създадена за любителите на изтънчените удоволствия”.

Сред първите, които опитаха новата напитка бяха Вики от „Мастило”, ТВ водещата Марта Вачкова, Ники Кънчев, актьорите и продуцентите на най-новия български филм „Кецове”, писателят Богдан Русев. Към гостите на официалната дегустация се присъединиха и певицата Рут Колева, писателката Милена Фучеджиева, актрисата Евелина Борисова („7 часа разлика”), Камен Алипиев от БНТ.

Въведение във вкуса и качествата на бирата направи биреният експерт Людмил Фотев, автор на книгата „Езикът на бирата”. Той сравни характера на новия продукт с добро джаз изпълнение за любители на изтънчения вкус.

Джаз настроението на вечерта беше поддържано от виртуозните изпълнения на триото Веселин Веселинов – Еко, Васил Пармаков и Димитър Льолев. Напитката се отличава с тъмногранатов цвят, кадифен вкус и oставя запомнящ се послевкус с умерена сладост и боровинкови нотки.


Тя е с 6% алкохолно съдържание, слабогазирана и с мека пяна. Освен два вида хмел, в производството й са вложени и екзотичните карамел и кафе малц. Плътното тяло съчетава екстракт от боровинка, който придава изискания рубинен цвят, и изненадващ аромат и послевкус на горски плодове.

Питието притежава лека стипчивост и добра прозрачност, с което се отличава от тъмните бири. За да бъде пълно удоволствието, се препоръчва да се консумира охладена между 5 и 8 градуса в подходяща чаша на високо столче
        

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !