Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Как да се държат добре към Вас във...

Ако има нещо, което парижани искат туристите да знаят,...

SCORPIONS с нов албум "Comeblack"

отпечатай новината

09.11.2011 15:30 | Видян 1769 пъти

SCORPIONS с нов албум

Слухът, че легендарната група подготвя нов проект се потвърди! След като Scorpions обявиха края на кариерата си, продължила повече от 40 години с прощално турне (което мина и през България), журналистите от цял свят не спираха да питат дали все пак не обмислят евентуално завръщане..  И легендарната група се завърна със своя нов албум, озаглавен "Comeblack" – игра на думи и с голямо чувство на самоирония.

Идеята за албума се ражда по време на последното турне на групата. "Когато представяхме албума "Sting in the Tail" на прощалното ни турне, не очаквахме такава положителна реакция и подкрепа от публиката. Феновете ни посрещаха повече от възторжено, където и да отидехме!! Ето защо, идеята да влезем в студио с Михаел и Мартин отново беше наистина вълнуваща..". - Scorpions.

В студиото групата работи върху звученето на класически хитове като "Rock You Like A Hurricane", "Wind Of Change" и  "Still Loving You", за да ги адаптира към съвременните технически стандарти за продукция и звук. Освен ремастерирането на част от най-големите им хитове, бандата записва и свои версии на легендарни песни, вдъхновявали ги през годините като “Tin Soldier” на Small Faces, “Ruby Tuesday” на Rolling Stones, "Tainted Love" на Marc Almond или "Across The Universe" на Бийтълс.

"Ако питате защо, отговорът е много прост: този албум е комплимент към нашите най-верни фенове, с който искаме да им благодарим за подкрепата през всичките тези години. "Comeblack" е и трибют към легендарните банди от 60-те години като Бийтълс и Ролинг Стоунс, който ни вдъхновиха да преследваме мечтите си. Надяваме се, че това, което направихме в студиото ще хареса на публиката, толкова колкото и на самите нас.. Rock on and ... Comeblack" - Scorpions.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !