Oбсъдиха организацията на...

Зам.-министърът на младежта и спорта Петър Младенов и...

Издирват криптокралицата Ружа...

Ружа Игнатова се издирва в Атина – под това заглавие...

Мор за Боевски при изродите на света

отпечатай новината

11.11.2011 10:15 | Видян 4004 пъти

Мор за Боевски при изродите на света

Олимпийският шампион по вдигане на тежести Гълъбин Боевски е бил тероризиран в затвора Пинейрос, където попадна, след като беше задържан на летището в Сао Паоло с кокаин в куфарите. Това съобщи адвокатът му Ивайло Дерменджиев.
„Гълъбин е бил тероризиран от съкилийниците си, а не от официалните власти“, обясни Дерменджиев, според когото шампионът от Сидни 2000 е изглеждал много потиснат. Съпругата му Красимира е излязла от свиждането с него обляна в сълзи.

Пинейрос е най-строго охраняваният и брутален пандиз в Южното полукълбо. Може да се каже, че цялата измет на Бразилия е именно там - серийни убийци, хора, отнели живота на собствените си родители. Такива, които изнасилват децата и сестрите си. Пълно е с изнасилвачи, педофили, хомосексуалисти, транссексуални и наркопласьори. Убийците в Пинейрос наброяват над 1500 души. В килия за 8 спят по 40. Занданът държи първото място в света в неофициалната класация за най-много сексуални извращения. Именно заради това той носи мрачното прозвище Публичният дом на сексуалните изроди.

„Към момента на Боевски не му е повдигнато обвинение, а той не е направил самопризнания. В преписката по случая има много пробойни, които могат да се използват в евентуалния процес“, каза още адвокат Дерменджиев, чиито усилия в близките дни ще бъдат насочени към пускането на Гълъбин под гаранция. Тежкоатлетът е заявил, че не се признава за виновен. Както вече стана ясно, той твърди, че куфарът му се скъсал и си купил нов, а вътре се оказала пратката с дрога.

Обсъжда се вариант, при който семейството да наеме апартамент в Сао Пауло, в който Боевски да може да бъде пуснат под гаранция. Това ще осигури условието той да има адрес в града, в който да изчака, след повдигане на обвинението, делото и произнасянето на присъдата. 37-годишният Боевски беше задържан, докато се връщаше за България с дъщеря си Сара след участието й в международен тенис турнир за купата Санта Катерина в Щатите.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !