Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Галка - осъдена

отпечатай новината

11.11.2011 13:45 | Видян 3110 пъти

Галка - осъдена

Бившата дуетна половинка на Миро в култовата група от близкото минало „Каризма” Галя е осъдена от „Топлофикация” за неплатени сметки, съобщи БЛИЦ. След това певицата е дадена на частен съдебен изпълнител, който да събере дълговете й към дружеството.

Оказва се, че Галка не е платила 1254 лв. от сметките си за парно и топла вода, които са трупани години наред. Така звездата попада в графата длъжници, срещу които са заведени съдебни дела. Производствата са за повече от 60 хиляди души.

Неизрядните платци са предимно пенсионери, безработни и социално слаби столичани, но в списъка има и немалко състоятелни бизнесмени, артисти и известни музиканти като Галя.

Дни след молбата на „Топлофикация” до частния съдебен изпълнител през октомври 2010 г. е наложена възбрана да се разпорежда с апартамента си в центъра на София. Образувано е и изпълнително дело. Частният съдебен изпълнител налага запор и на дружествените й дялове в две фирми, където има участие. В една от запорираните фирми Галка е съдружник с бившата си дуетна половинка Миро, но фирмата така и не осъществява активна дейност.

Другото запорирано дружество, създадено след раздялата й с Миро, развива импресарска и продуцентска дейност. Само капиталът, който е внесла като дружествени дялове, е 7500 лв., 5 пъти повече от дълга й за парно и топла вода.

Едва през лятото на тази година запорът на дружествата на Галка е вдигнат, което означава, че си е платила дълговете към „Топлофикация”, и то с лихвите и таксите за частния съдия-изпълнител. Благоприятната развръзка за певицата идва в момент, когато се е залюбила с барабаниста мулат Роб, за когото има намерение да се омъжи.
Още преди месец и половина „Всеки ден” алармира, че дамата е мошеничка и системно не плаща на екипа си. В момента тя дължи на много свои колеги суми в порядъка на 500-1000 лева и се укрива от гнева им.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !