Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Г. Христов: Не бих направил дует с Азис

отпечатай новината

13.11.2011 09:00 | Видян 2807 пъти

Г. Христов: Не бих направил дует с Азис

Мисля да създам музикална школа за надарени деца, но ще работя само за 2-3, не повече, защото с повече резултатът няма да е добър”, с това признание започна разговорът на Мартин Карбовски с поп звездата Георги Христов в предаването „Директно“ по Нова телевизия.
 
Изпълнителят е категоричен, че у нас не учат младите певци как да фразират и всеки пее както си иска. „Затова след втората песен следва „Чао, Мария”, засмя се той.
 
Христов вярва в това, че поп музиката у нас все още е доминираща. „Малко са певците, които пълнят зала 1 на НДК и то със скъпи билети. Ние просто не сме такива, които със зъби и нокти правим нещата, но щом пълним залите, значи не сме си отишли, пък нека си говорят каквото искат”, допълни той.

Ревностният защитник на поп жанра обясни, че няма намерение да прави дует с Азис, затова пък би записал парче с Лили Иванова, на която искрено се възхищава.
 
„Животът ме научи да бъда такъв какъвто съм- не харесвам чалгата и открито го заявявам”, отсече изпълнителят на хита „Черно и бяло”. Накрая философски обобщи: „Да бъдем по-добри, защото живеем във вълчи времена и да не позволим да бъдем изядени от вълците”.
 
Източник: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !