30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Жената на Веско Маринов в роман със Стоичков

отпечатай новината

16.11.2011 10:45 | Видян 7294 пъти | Гласували 3

Жената на Веско Маринов в роман със Стоичков

Нова секс интрига тресе светския елит в столиците на България и испанската провинция Каталуния. От София до Барселона се разнася слухът, че Христо Стоичков и жената на Веско Маринов Цветанка имат гореща връзка. Клюката, на която „Всеки ден” още се чуди дали да вярва, е подкрепена от доста интересни факти.

В момента палавата съпруга и легендарният футболист са заедно в Испания за трети път. В интервюто си пред „Всеки ден” вчера Цветанка спомена, че е в Барселона, където ще остане до края на седмицата. На въпрос на вестника с кого е, тя не пожела да уточни. Каза само, че вече е свободна жена и ще бъде с когото си поиска.

Справка на репортерите ни показа, че Христо Стоичков също не е в България. В изказване в предаването на Сашо Диков в неделя по обяд той сподели, че заминава за чужбина и ще се върне също като бившата на Веско Маринов в края на седмицата.

Камата щял да води преговори с испански инвеститори, които ще доведе у нас, за да ги запознава с условията за правене на бизнес. От обкръжението на футболиста потвърждават, че той е в Барселона. Също като Весковица!

Едва ли е случайно съвпадение, че Ицо и Цветанка пак са в каталунската столица по едно и също време, коментират столични клюкари. Испанските спортни журналисти също вече се вълнуват коя е мистериозната русокоса дама, която напоследък придружава легендата на Барселона. Тя казва, че е по бизнес дела в столицата на Каталуния. Да не би случайно да е на същия този форум, на който е и Ицо? Цветанка издава от няколко месеца списание „Сезони”, което излиза в бутиков тираж, а негов главен редактор е скандалната мъжемелачка Миглена Ангелова. Списанието си поставя амбициозната мисия да е партньор на бизнеса у нас и в Европа.

Всъщност Христо Стоичков и Цветанка Маринова са били засичани заедно из столични ресторанти няколко пъти през последните два месеца, разкриват източници на „Всеки ден”.

Съседи и близки до Веско Маринов пък загатнаха при раздялата му с Цветанка, че певецът я е изгонил, след като я хванал на калъп с известен футболист от близкото минало

Че това е именно Христо Стоичков, се заговори още преди месец, когато изпълнителят на „Горчиво вино” призна, че много ревнува от Камата. Болката му бе споделена след второто пътуване на русокосата му съпруга до Барселона в компанията на Стоичков. Тя замина с футболиста под прикритието на служебни ангажименти.

Цветанка отпътува до каталунската столица, за да взима интервюта от местни футболни звезди заедно с Миглена Ангелова. Ицо лично уредил на жената на Веско Маринов срещите и бил неин щедър домакин в Барселона.

Докъде е стигнал с любезностите си към гостенката, може само да се гадае. Запознати с нрава на Камата родни футболни дейци обаче са категорични, че Ицо не пропуска да отбележи, когато има дама на дузпата. Именно затова бяха и оплакванията на Веско Маринов, че жена му се е сближила с легендарния номер 8.

Цветанка не е безразлична към футболистите. Дамата е бивша съпруга на играча от близкото минало Марио Юруков. Според мълвата по време на брака си с Веско тя се е срещала и с бившия си мъж.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !