Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Росен Петров се сгоди

отпечатай новината

17.11.2011 11:30 | Видян 2939 пъти

Росен Петров се сгоди

Росен Петров е по-щастлив от всякога и лети на крилете на любовта. Това стана ясно на близо стотина души, присъстващи на откриването на обновен ресторант в столицата. Водещият на „Нека говорят" по Би Ти Ви беше част от поканените ВИП персони и уважи събитието, пристигайки в компанията на любимата си жена Зарина. През цялото време винаги мрачният и навъсен доскоро шоумен демонстрираше прекрасно настроение и не спираше да се усмихва, гледайки влюбено красивата си придружителка.

Росен Петров изуми останалите гости на ресторанта, след като, без да му пука, награби приятелката си, а ръката му започна да шари по раменете и гърба й. Бившата танцьорка от балет „Магаданс" изобщо не възрази срещу интимните жестове. Вместо това смуглата хубавица отговори на водещия с хитро намигване палаво докосване с ръка по долната част на бедрото му. Докато флиртът между двамата ставаше все по-необуздан, клюкарите в помещението не пропуснаха да изкоментират любопитната двойка напомняйки, че само допреди няколко седмици Росен Петров упорито твърдеше, че няма жена до себе си.

Някога наричаният "сив кардинал на Слави Трифонов"  водещ криеше Зарина от светското внимание и държеше връзката им да не излиза на бял свят.Росен дори даваше фалшиви коментари, в които заявяваше, че е самотен и му се ще да срещне истинската  си половинка.През цялото това време обаче той делял завивката си със сексапилната танцьорка Зарина.

Според запознати причината бившият сценарист на Дългия да държи в мистерия самоличността на хубавицата е фактът, че тя има дете от предишната си връзка.Малката Кати е на четири години и именно заради нея Росен Петров се боял как медиите ще представят отношенията му със самотната майка.Цели три години били нужни на Росен Петров да събере сили и да признае, че е влюбен в жена с "ремарке".Мистър "Нека говорят" приема хлапето на гаджето си като свое и дори има сериозни намерения да го осинови.Освен това обаче е категоричен, че иска собствен биологичен наследник и упорито навива Зарина да си направят бебе.Двамата вече били сгодени и са готови да обвържат сериозно живота си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !