УЕФА Шампионска лига се завръща с нов...

„Ново начало“ – по този начин може да бъде определен...

Метрото ни е №2 в Европа: Bounce

Метрото в българската столица е най-второ място в...

Членовете на Doors се събират за филм

отпечатай новината

30.05.2008 10:36 | Видян 1939 пъти

Членовете на Doors се събират за филм

Останалите живи членове на рок групата "Doors" планират да пуснат нов документален филм, който според изпълнителя на клавишни Рей Манзарек ще опровергае неточностите, пресъздадени в едноименната биографична лента на Оливър Стоун, предаде Ройтерс.
Манзарек неведнъж е изразявал недоволството си от филма "Doors" от 1991 г., режисиран от Стоун, с участието на Вал Килмър в ролята на фронтмена Джим Морисън.
Изпълнителят на клавишни твърди, че в лентата рокаджиите са представени прекалено сериозно. Рей Манзарек обяснява, че е гледал записаните досега кадри от документалния филм, който все още няма заглавие, но отказва да разкрие повече подробности.
Единственото, което той потвърждава, е, че зрителите ще видят много редки кадри. "Почитателите ще станат свидетели на нещо, невиждано досега - истинската история на "Doors", разказана от нас, членовете на групата, хората, с които сме работили и най-верните ни фенове", казва Манзарек.
Зрителите ще видят интервюта с Рей Манзарек, барабаниста Джон Денсмор, китариста Роби Кригер, пътния мениджър Бил Сидънс, инженера Брус Ботник, както и с дългогодишните фенове на "Doors" Хенри Ролинс и Пери Фарел.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !