Владо Карамазов с първа книга

Родният секссимвол на театъра Владо Карамазов отново...

Полк. Марков каза, че ще ме смаже и...

„Полк. Николай Марков ме заплашваше с физическо...

Катето Евро се включва във вълшебно парти

отпечатай новината

21.11.2011 14:45 | Видян 2181 пъти

Катето Евро се включва във вълшебно парти

Най-голяма радост в детството на голямата актриса й доставял разказът за приключенията на Котаракът в чизми. Изкусният котарак с лекота и елегантност се измъква от всяка ситуация.

На Катето Евро обаче и през ум не би й минало да се измъкне от приказната вечер в River Side, където заедно с Големите тя ще забавлява събралите се гости.

Комедийна вечер с Големите ще предложи много забавление със скечовете на 4-мата млади актьори, които от две години побъркват от смях публиката в някои от най-актуалните софийски заведения и частни купони. На 23 ноември те ще се изявят пред всички гости и ВИП приятели на River Side.

Сред последните е и Мис България 2007 Юлия Юревич. Любимата приказка на красавицата е „Принцесата и граховото зърно”. Но макар че на приказната вечер в River Side ще има принцеси, те в никакъв случай няма да бъдат оставени на по едно грахово зърно – за това ще се погрижи майстор-готвачът Антон Дойчинов.

Той лично ще представи тежките бирени мезета, които ще правят компания на живата бира на веселия празник. Създателят на уникални ястия в менюто на River Side като боб с пържена пастърма и чорбаджийски чушки, млечна баница с 3 вида месо, пълнена чушка с козе сирене, манатарки и домашен суджук и лозови сърмички с агнешко и пушено свинско, е водещ на кулинарното предаване „Мъже в кухнята”, а в момента готви с Ники Кънчев в новото му предаване.

За всеки, който иска да овладее тайните на перфектната храна, е съветът на Антон: „Гответе на ниска температура и продължително време, защото се отразява на вкуса, визията и аромата. Гответе с много любов и добро настроение.”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !