Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

София с ново лого за туристическа дестинация

отпечатай новината

24.11.2011 09:00 | Видян 2481 пъти | Гласували 1

София с ново лого за туристическа дестинация

София ще има ново лого и сайт като туристическа дестинация и то ще стане ясно на 23 ноември, когато приключва конкурсът за тях, съобщиха от сдружение Фрий София Тур.
 
Това е вторият опит за избор на туристическо лого, тъй като на първия конкурс в началото на годината журито не одобри нито едно от предложенията. Тогава се избираше и слоган на града, но в тази категория също не бе обявен победител.
 
Избраният графичен знак ще бъде неразделна част от печатни рекламни материали, информационни и промоционални носители, сувенири и албуми, уеб сайт, електронна реклама и всички възможни медии с цел визуално комуникиране и налагане на туристическия етикет на София в дългосрочен план.

Наградният фонд на конкурса ще бъде разпределен между първите пет участника: четири поощрения по 1 000 лева и една първа награда от 3 000 лева, която се заплаща като възнаграждение по договор за поръчка за изработване на лого.

На победителя ще бъде предложено проектирането на цялата визуална идентичност на туристическото лого на София.
 
Предстои и обявяване на конкурс за малка обществена поръчка относно избор на изпълнител за изработка на туристически интернет сайт на София, предоставящ актуална информация за жителите и гостите на града.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !