Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

13 700 кубика силикон разтресоха НДК

отпечатай новината

25.11.2011 11:45 | Видян 4436 пъти | Гласували 1

13 700 кубика силикон разтресоха НДК

Концертът „10 години телевизия „Планета" събра на една сцена 13 700 кубика силикон, изчислиха специално за „Телеграф" експерти по пластична хирургия. Силиконовите цици разтресоха зала 1 на НДК и напиращата към сцената публика.

90% от изпълнителките отдавна са изгубили естествените си форми и са се напомпали повече от необходимото, твърдят познавачите.

Някои от изпълнителките явно следват сентенцията на Мечо Пух „Колкото повече, толкова повече" и доказват, че понякога резултатът от това, вместо да е ефект, се превръща в дефект. Прекалено много силикон се подаваше   от изрязаната рокля на Траяна. Изпълнителката   е висока жена и такива огромни гърди само могат да я направят по-груба и да нарушат равновесието й, когато търчи по сцената.

Друга изпълнителка, която явно не е съобразила кубиците с формите си, е Джена. Роклята на певицата се беше впила в гърдите й и те изглеждаха като прерязани. Това създаваше впечатление, че дрехата не й е по размер и придава ново тълкувание на песента на изпълнителката „Да те прежаля". Сега обаче въпросът бе какво е прежалила - роклята или циците си.

При някои от звездите на „Пайнер" уголемяването на бюста е било в разумни количества и те изглеждат наистина красиво. С такива придобивки може да се похвалят Галена, Глория, Нелина, Камелия, Магда. Бившите жени на Коко Динев - Емилия и Анелия, също са внимавали със силикона и резултатите са изключително добри. Мегазвездата Ивана преди време беше споделила как съжалява, че навремето е уголемила бюста си, но от видяното няма повод за притеснения, защото е с мярка и изглежда апетитно. Оформени и стегнати гърди демонстрираха и голяма част от балерините, които се изявиха на сцената в зала 1 на НДК.

Преслава, Райна, Ани Хоанг и Роксана пък показаха, че нямат нужда от силикон да изглеждат добре и да бъдат знаменитости.

източник:Телеграф

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !