Oбсъдиха организацията на...

Зам.-министърът на младежта и спорта Петър Младенов и...

Издирват криптокралицата Ружа...

Ружа Игнатова се издирва в Атина – под това заглавие...

ГОРЧИВО ВИНО

отпечатай новината

28.11.2011 09:33 | Видян 2411 пъти

ГОРЧИВО ВИНО

Посветили сме спецпроекта в новия брой на Супер 19’ на Веско Маринов по много ПРИЧИНИ. Не е само заради разкритието ни как цялата му концепция е взета от срещата в Германия с Удо Юргенс, който стана класик с Гръцко вино, както младежът от Плоски Тръмбеш с Горчиво вино. Веско е нещо като средноаритметичен образ на съвременния българин – хем свенлив, хем нахакан, хем обичащ жените, хем такъв, който хич не ги разбира.

Не сме спестили нито ред сълзи и сополи от семейните драми на певеца. Но пък
сигурно не знаете, че по неговите думи не е обърнал никакво внимание на самата Клаудия Шифър, с която работели в Германия навремето.

Не сме спестили нито наградите, нито цялата му дискография, нито добрите и лошите моменти в неговата кариера. Имаме и страховити теми. Прочетете внимателно какво
се случва с АЕЦ Козлодуй. Защото за всички ни е ясно, че побоят срещу директора на централата няма как да е случаен. Все пак там се въртят 800 милиона лева. Големи
пари! И пак за големите пари иде реч в историята за здравния октопод, изрисуван от медиите около Софарма, който смуче ли смуче от онкоболните. Грях им на душата на тези хора, които са дръзнали да измислят и да участват в тази схема!

Интригуваща е и сагата с Гълъбин Боевски, който се очаква тази седмица да излезе от бразилския затвор и да бъде въдворен в скромен апартамент под домашен арест. От нас ще научите цялото ново развитие по случая. Не сме пропуснали да добавим и много свежи светски клюки, както винаги, към нашата печеливша комбинация в Супер 19’. С надеждата, че ни чакат по-добри новини. Дано!

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !