Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Цветанка Маринова: Не искам пари от Веско, имам си бизнес

отпечатай новината

28.11.2011 10:25 | Видян 6000 пъти | Гласували 2

Цветанка Маринова:  Не искам пари от Веско, имам си бизнес

Цветанке, как ще коментирате писанията по медиите, че Вие сте виновна за раздялата с Веско?

- Раздялата е факт и няма нужда да се обясняваме като деца по медиите. Когато  двама  души   се разделят, отношенията са си лично техни. Мога да кажа, че няма никакви тежки процеси, скандали и разправии.

- Той обаче беше в предаването на Росен Петров и обясни подробно драмата ви...

- Гледах го много внимателно. Не мога да разбера защо го прави. Хич не отива на мъж на тези години да обикаля телевизиите и да се жалва, повече че говори не само за себе си, но и за мен и за неща, които сме преживели заедно, а това просто не е честно. Да не говорим, че не му е на нивото не само като възраст, но и като положение. Той е известен човек и би трябвало да се държи малко по-сериозно. Ето аз отказвам всякакви коментари и запазвам мълчание.

Само аз си знам какво съм преживяла заради него и за да сме заедно, но никога няма да чуете от моята уста оплаквания или женски обяснения.

- Всички медии тук, в България, се занимават с вашата раздяла.  Пише се какво ли не и излиза, че вие сте виновна за раздялата, защото сте му изневерили. Какво ще отговорите на тези обвинения?

- Всяка пълнолетна жена има право да бъде с мъж по неин избор, когато е свободна. Докато сме били заедно, Веско е знаел къде съм и какво правя. Не сме двойка от месец и какво съм правила аз през това време, си е моя работа. Ако някой се чувства засегнат, е негов проблем, но не желая личният ми живот да става достояние на медиите. Заради Веско аз преживях много негативи, защото животът ни се гледаше под лупа от всякакви вестници, което ми беше много неприятно. Затова искам да приключа с тази история.

- Как ще разделите имуществото си след раздялата? Според слуховете той едва ли не е милионер, а вие ще искате да му вземете паричките.

- Ето това имам предвид, като казвам, че нямаме личен живот. Чудно ми е кой ги пуска тези информацийки, но пък се радвам, че аз не общувам с журналисти и е ясно, че не разпространявам клюки на ухо. Аз съм напълно самостоятелна финансово, колкото и да е рядко това за жена в България. Имам апартамент и бизнес, преди да срещна Веско. Когато се женехме, това беше ясно за всички, но явно са забравили. Имам си различни дейности, от които печеля достатъчно. Те ми позволяват да поддържам и списание „Сезони", което вече набра скорост и ще започне да се финансира само. В момента работи и бутикът ми, както и още няколко странични дребни бизнеса.
След раздялата ни се изнесох само от фризьорския салон, който беше в негово помещение, но не го затворих, а просто се преместихме с екипа. Същото е положението и с магазина за детски стоки. Живея си в моето жилище и нямам финансови проблеми.

- А ще му искате ли някакви пари при развода?

- Нищо няма да делим. Всичко, което имаме, си е собственост на всеки от нас и не сме си месили финансите по време на брака. А и той, честно казано, не е толкова богат колкото се опитват да го изкарат. Поддържа просто малко по-висок от средния стандарт на живот и няма какво да му взема. Държа да уточня, че откакто познавам Веско Маринов, никога не ме е издържал, защото се справям добре сама.

- Какво ще правите оттук нататък?

- Както ви казах, в момента съм в Барселона и работя за списанието. Ще продължа да си движа проектите и много искам да успявам, както досега. Не искам повече да се занимавам с обяснения по медии, макар че едва ли ще ме оставят на мира.

-  Има ли друг мъж в живота Ви?

-  Не виждам какъв е проблемът да има. Аз съм свободна жена.

-  И все пак?

-   Мисля, че бях достатъчно изчерпателна. Ще ви помоля да предадете думите ми точно.

В. Всеки ден

 

автор: Звездомира Мастагаркова

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !