Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Една година без Андрей Баташов

отпечатай новината

29.11.2011 10:45 | Видян 4710 пъти

Една година без Андрей Баташов

Измина точно една година от деня, в който България осъмна с новината, че един от най-красивите и талантливи български актьори вече го няма. Андрей Баташов почина на 29 ноември 2010 г. на 45 години в болница „Токуда” след едноседмична битка със смъртта и никой до ден днешен не разбра какво всъщност се случи.

Тайната грижливо се пази от майка му, която през ден ходи на гроба на единствения си син. Истинската причина за ранната смърт на Баташов знае и съпругата му – Боряна Баташова, на нея обаче като че ли не й пука особено и се изявява като „веселата вдовица”, пише вестник „Всеки ден“. Само преди два месеца банкерката се появи на кастинга на X Factor и пред цяла България показа, че за нея животът продължава, и то как – с песни и танци. Боряна пя пред журито, което я гледаше със съжаление, после всички казаха по няколко добри думи за без време напусналия ни актьор и я отпратиха по живо, по здраво. Въпреки суперлативите за гласовите й данни Баташова не продължи в надпреварата и се прости с мечтата си да бъде певица.

Из банкерските среди обаче не погледнаха на изявата й с добро око, защото Боряна заема висок пост в една от големите гръцки банки у нас. Освен това колегите й не намират за удачно десет месеца след смъртта на съпруга си тя да участва в тв музикално шоу и коментират, че явно тотално е забравила какво загуби в лицето на талантливия си мъж

Именно това я скара и с майката му – Теодора Стефанова, която още не може да прежали Баташов.

Различни са версиите за смъртта на звездата на Народния театър. Тръгнаха от чернодробно заболяване през сепсис до СПИН. Из гилдията се говореше, че прекаленото пиене в последната година го убило. Според други пък тежък срив в имунната му система довела до появата на сепсис, който поразил всички жизненоважни органи, без възможност процесът да бъде спрян от страна на лекарите. Приятелите му, посещавали го в болницата, още не могат да си обяснят как високият, снажен, красив
Андрей се стопява буквално за месец

Те никога няма да забравят и какво им казва той, след като излиза за малко от комата: „Бях там – страшно е!” Два дни след тази реплика Баташов издъхна и хиляди приятели, колеги и почитатели на звездата го изпратиха в последния му път. Там бе и танцьорката Кристина, която всички определят като голямата му любов.

Седмица след погребението лекар в „Токуда” споделя с пациенти в коридора на болницата, че актьорът е починал от СПИН. Тази версия обаче така и не се потвърди, а и вече няма особено значение, защото него го няма.

Днес всички, които го обичат, ще се съберат на гроба му в Централните софийски гробища и ще си спомнят за Андрей Баташов, който остави едни от най-запомнящите се роли в родния театър и още толкова за съжаление не успя да изиграе.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !