Кейт Бланшет показва отношението ни...

Кейт Бланшет показва отношението ни към бежанците като...

Кендъл Дженър гола в черно-бяло

Кендъл Дженър не остави много на въображението на своите...

Избраха Кралица на красотата – България 2011

отпечатай новината

30.11.2011 15:30 | Видян 2670 пъти

Избраха Кралица на красотата – България 2011

Клуб „Маскара“  се пръскаше по шевовете от светски личности дошли да видят избора на петнадесетата Кралица на красотата – България 2011. Модна агенция „Интерсаунд“  е организатор на конкурса и вече 15 години избира най- красивите жени на България в един от най-престижните конкурси на света.

До финала на конкурса достигнаха 13 момичета. Те бяха избрани след проведени  регионални конкурси от цялата страна и допълнителен кастинг.
Залите на клуб „Маскара“ и „Опера“ бяха украсени с коледни елхи. Това е благотворителната инициатива на агенцията „Елхите на звездите“, чрез която се събират средства за селището за  децата жертва на домашно насилие и трафик  в гр. Драгоман.

А в журито блестяха освен председателя и собственик на конкурса Ирина Папазова, а и така също досегашните кралици на красотата – Галена Георгиева, Габриела Стоичкова,Стела Йосифова и току що завърналата се от Доминикана   и коронована като Кралица на градовете на света – Стела Йорданова. Също така и мис България Елена Ангелова и певиците Кристина Димитрова и Ан Джи, журналисти и спонсори.

Водеща на конкурса беше Цвети Разложка.

Конкурсът премина в три тура. Хореографът Мартин Желев беше сътворил феерия от музика и дефилиране. Облечени в тоалетите на Мариета Славчева от модна къща“Перлита“ момичетата  бяха аплодирани силно от присъстващите. Те бяха в специално ушите роклички за конкурса, бански костюми и официални тоалети.

В паузите за тях танцуваха момичетата от балета на клуб „Маскара“. За гостите пя  Елица Наумова – една от звездите на „Гласът на България“. А Боряна Баташова разплака отново всички като посвети песента си на съпруга си Андрей.

 Участничките получиха специални награди и ленти от спонсорите и журито, а класирането е следното
Носителка на титлата Кралица на красотата – България 2011, специално изработена корона, златна лента и правото  да представи България на международния конкурса  Queen of beauty International в Китай  е Александра Михайловска от София. Тя е на 19 години, висока е 178 см.Студентка е в Нов български университет.

Първо място е за е Биляна Гайдажиева от Пловдив – 19 г
Втора подгласничка е Десислава Василева от Бургас – 22 г.
Трето място е за Биляна Добрева от Троян на 18 г.

Снимка: Светослав Славчев.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !