Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Бившата на Гибона тръгна с Мистър България

отпечатай новината

02.06.2008 14:20 | Видян 25431 пъти | Гласували 4

Бившата на Гибона тръгна с Мистър България

Бившата жена на футболната легенда Божидар Искренов реши да му отвърне с по-младо гадже, пише “Експрес”. Напоследък певицата Камелия Воче е забелязана в компанията на Румен Георгиев, която е носител на титлата “Мистър България” за 2005-а. Мускулестият красавец е имал роман и с други известни жени като например бизнесдамата Меги Дерм, участвала във втория сезон на “Сървайвър”, и близначката манекенка Боряна Шехтова.

Неотдавна брюнетката, която от години живее и работи в Италия като певица, призна, че е сложила окончателен край на връзката си с Гибона и повече никога няма да се върне при него. Проваленият брак според запознати бил заради сервитьорка в “Син Сити”.

Близо два месеца Радостта на народа “играел на два фронта” и се срещал тайно с момичето, работещо в чалга заведението. Научила за авантюрата на любимия си, Камелия Воче го принудила да се изнесе от апартамента й. Сега Гибона живее в жилището на майка си и разчита на заеми от приятеля си Валентин Михов, докладват запознати.

Любовната история между Искренов и Воче започва, когато двамата са на 17. Тогава Гибона бе една от най-големите надежди на родния футбол, а Камелия – красавица от класа. Славата обаче замаля спортиста и той започна да броди из нощна София и да сваля хубавиците. Така успял да се срещне със стюардесата Алина, която взел за своя жена.  Заради Искренов Алина зарязала гаджето си – днешния мултимилионер и близък приятел на Иван Костов – Славчо Христов.

20-години по-късно Божидар Искренов и Камелия Воче отново се срещат, но в различни жизнени позиции. Гибонът току-що е изгонен от Америка с черен печат, а бившата му съпруга води съдебни дела срещу него. Камелия пък има зад гърба си два неуспешни брака и доста пари, взети от мъжете й след разводите.

“Опитах се да превъзпитам Божидар, но всичките ми опити удариха на камък. Той си е все същият, както го познавах. Само че аз отдавна не съм тийнейджърка”, категорична е певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !