Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Алисия: Не ми пука за Валери и Николета!

отпечатай новината

06.12.2011 16:30 | Видян 6841 пъти | Гласували 1

Алисия: Не ми пука за Валери и Николета!

Фолк певицата Алисия отново си намери враг. Този път в лицето на Златка Димитрова. Любимата на Ники Михайлов преживя една от най-големите обиди в живота си, когато приятелката на Николета Лозанова– Златка Димитрова я нарече “крокодил”. Това стана само няколко дни, след като бившата на Валери Божинов участва в предаването В джаза. Тогава пред Вили Сечкова, Алисия зави, че Николета Лозанова е зле възпитана, затова и не би пуснала сина си Валери-младши да гостува на баща си в Португалия.

Нещо повече, изпълнителката публично изрази мнението си, че Ни Ло е станала известна, благодарение на нея. И, ако госпожа Божинова прие заключението на Алисия сравнително спокойно, то нейната най-добра приятелка Златка Димитрова се почувства длъжна да защити честта на приятелката си.
Затова и плеймейтката написа на стената си във фейсбук съобщение, в което заяви, че сутрин, когато се събуди, Алисия става за рекламно лице на Lacoste.

А всички знаем, че емблемата на тази марка е зелен крокодил.
Хванахме в крачка Алисия на влизане на партито за рождения ден на Фен Тв, за което подробно разказваме на стр. 6. Вижте как тя отговори на всички вълнуващи въпроси около личния си живот и актуалните скандали:


Как коментирате мнението, изразено в мрежата от  плеймейтката Златка Димитрова, която Ви оприличава на крокодил?

Не знам коя е въпросната жена. Изобщо нямам представа кой какви криви сметки си прави. Не смятам и да коментирам.

Ще коментирате ли тогава медийните публикации, които свързват новия Ви спътник в живота Ники Михайлов във флирт с певицата Мария, представяща се вече като Гущерова?

Отказвам да коментирам слухове и публикации, които дори не съм си направила труда да прочета.

Помага ли Ви заплитането на Вашето име в непрекъснати гръмки скандали в кариерата или пречи на изявите, които имате?
 
Изминалата година мога да я оценя като успешна за кариерата ми. Не бих казала, че тази година е била неуспешна за мен, защото приемам паденията като урок. В личен план имах своите проблеми.. Факт! Но в професионален план нещата ми се получиха много добре. Песните, които направих през тази и миналата година се харесаха на публиката. Получих и балканската музикална награда, което е огромно признание и съм много благодарна за него. Когато ходя по участия виждам, че хората знаят моите парчета и пеят заедно с мен. Какво повече мога да искам?!

Защо тогава се получи фалстарт с опита Ви да пробиете на конкурса за Евровизия?

 Не се получиха нещата, защото песента, която бях подготвила, беше пусната преди това в интернет. Нямам време и желание да разследвам защо се получи така. Но знаете какъв е регламенът – участват само премиерни парчета. Когато се получи тази неприятна ситуация, нямах вече никакво време да подготвя нова песен. Все пак тя не можеше да бъде каквато и да е, а трябваще да бъде достойна за такъв огромен европейски форум. В никакъв случай обаче не съм се отказала и дори смятам да се пробвам отново на Евровизия още догодина. Мисля, че конкурсът е престижен, въпреки скандалите, които съпровождат последните му издания на местно, българско, ниво. Именно чрез Евровизия светът ще разбере, че и малка страна като нашата произвежда качествена музика.

След като няма лично да участвате, сигурно имате своя фаворит за български представител ан Евровизия?

Отсега - нататък ще стискам палци за колежката ДесиСлава, която вече се нарича Десс.

Накрая кажете две думи за новия Ви хит “На ти ми говори”...

Песента и клипът са в стил Алисия. Песента е по-модерна - това, което аз харесвам като музика. Тя се превръща в моя любима. Отново заложих на Флори Мумайези като композиция на песента, а текстът е на Йордан Ботев, който е част от екипа на Фен ТВ. Страшно много му благодаря, защото направи един много хубав текст, който беше лесен за изпяване от мен. Снимах с Данчо Петков. Последните ми клипове са негово дело - песента със Сарит Хадад "Щом ме забележиш" и "Двойно повече" също, така че вече имаме натрупан опит в работата си заедно.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !