Михалис Хаджиянис идва с най-големите...

Суперзведата на гръцката музика излиза на сцената на...

Тенденция 2024: Тези дамски чанти ще...

Чантите са не просто аксесоари, те са основна част от...

Paco Maroto на 8-ми декември в Yalta Club

отпечатай новината

06.12.2011 17:00 | Видян 1521 пъти

Paco Maroto на 8-ми декември в Yalta Club

На 8-ми декември, специално за празника на студентите в Yalta Club пристига испанската хаус легенда - Paco Maroto.
Кариерата на един от резидентите на Matinee Group, започва още през ’90 години. Експериментирайки с различни стилове и звуци той набляга на енергичния прогресив хаус, миксиран с причудливи и елегантни елементи. Стилът му през годините се трансформира в страхотен тек-хаус с ефектно електронно звучене. Многото му опити в миксирането на различни стилове в хауса допринасят за развитието на този стил в световен мащаб. Maroto записва миксовете си за електронния лейбъл Мusakrecords.

От Yalta Club съветват да чуете трака му Something Like That, който е с типично испанско хаус звучене и се е превърнало в любимо парче на всички хаус клубове в Ibiza. Преди да излезе Paco Maroto, атмосферата в клуба ще нажежи българската хаус легенда Giorgio B. Билети за партито са пуснати в мрежата на eventim.bg и ticketstream.bg, на цена от 20лв.

През уикенда от Yalta Club са подготвили две празнични партита. В събота зад пулта на Junior Suite ще застане резидента на клуба Juan Alvarez. Той е подготвил изключителна селекция от хаус парчета за празнично настроение. А в събота отново в Junior Suite ще се състои коледното издание на Let’s Be Close - Christmas Edition.

В най-празничния месец на годината eкипa на седмичното предаване на Dr.Feelgroove са подготвили много изненади за всички гости на клуба. Зад пулта ще застанат Dr.Feelgroove, Dj Deep Laid, Konstantin Moev, Sla-P и Nikk. Организаторите гарантират неповторима музикална селекция от най-доброто през годината, празнична украса и коледно настроение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !