Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Рекорден интерес към новия клип на Анелия

отпечатай новината

07.12.2011 13:45 | Видян 3116 пъти

Рекорден интерес към новия клип на Анелия

Най-новият видеоклип на Анелия „Игри за напреднали” предизвика фурор в сайтовете за видеообмен. 15 минути след като беше качен премиерно вчера, той събра хиляди гледания, а сега е на първо място в класацията Топ 40 на Vbox7.com, като за момента е навъртял над 56 000 виждания! Видеото стана най-гледано буквално за няколко часа, което е рекордно постижение за музикален клип на български изпълнител.

Високобюджетният проект е сниман по стандартите на филмова лента. В него зрителите ще видят колекционерски “Мерцедес” от 1952 г., расов жребец, както и породисто куче, което има медал от национален шампионат. От мениджмънта на немската верига рибни ресторанти Nordsee у нас, споделят, че са финансирали последния сингъл на Анелия, тъй като за първи път в България се прави подобен проект, който по мащаби прилича на заснемането на истински филм.
Видеото към “Игри за напреднали” беше реализирано от режисьора Людмил Иларионов-Люси, а оператор е виртуоза на камерата Георги Марков.

Над 50 човека статисти участват в мини-филмчето, в клипа се изявяват балерината Маргарита Будинова и колегите й от балет “Нова”.
“Игри за напреднали” е динамично парче и носи заряда на потенциален хит.

Както вече стана ясно сингълът “Игри за напреднали” ще даде името и на новия албум на певицата, седми в дискографията й. Той ще излезе до броени дни, като официалната му промоция ще е на 20 декември в столичния клуб „Найт флайт”.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !