Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Софи Маринова и Устата отново заедно!

отпечатай новината

03.06.2008 13:05 | Видян 9375 пъти | Гласували 1

Софи Маринова и Устата отново заедно!

Устата и Софи Маринова са вече част от екипа от известни личности, които застават зад каузата на фондация “Face To Face” и казват „Не” на трафика на хора. Въпреки творческата пауза, която звездите си дадоха преди половин година, Устата и Софи се събраха отново за съвместен, социално отговорен проект. По покана на фондацията, и в частност председателката й Маги Вълчанова, изпълнителите записаха новата си песен “Чужди устни” и я посветиха на кампанията срещу трафика на хора. Чрез своята музика, изпълнителите изразяват съпричастността си към проблема и неговите настоящи и потенциални жертви. Въпреки многобройните си ангажименти, Устата и Софи не са безразлични към социалните проблеми на обществото ни. С новото си парче “Чужди устни”, лицата на кампанията имат за своя мисия да събудят отговорно отношение на младите хора към проблема.

През последните няколко години “Face To Face” създадава кампании, които информират обществото за един сериозно разрастващ се проблем - трафик на хора и насилствена проституция. Целта на кампаниите и проектите на фондацията е да ограничат трафика на хора и насилвената проституция, като активират защитните механизми на обществото и като научат младите хора да се предпазват.

Съвсем скоро ще се завърти и видеото към новата песен на Устата и Софи “Чужди устни”. Оригиналната арт визия на клипа, е дело на режисьора Николай Нанков.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !