Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Дизайнерката Аля Милушева е Мисис България 2007

отпечатай новината

22.11.2007 13:00 | Видян 4257 пъти | Гласували 1

Дизайнерката Аля Милушева е Мисис България 2007

С бляскав конкурс беше избрана най-достойната българка, която ще представи страната ни на Mrs. World. Мисис България 2007 е дизайнерката Александра Милушева – Димитрова. Красавицата, която заслепи жури и публика не само с перфектна визия, но и с уникален стил и поведение, е креативен директор на моден бутик Astella Atelier. Тя е на 27 години и се радва на щастлив брак и малка дъщеричка на годинка и девет месеца Ванеса. Ванеса подкрепяше шумно мама по време на дефилетата. Първа подгласничка на Мисис България, която през 2008-ма година има престижната и отговорна мисия да ни представи на Мисис Глоуб, е Жанета Иванова. Жанета е финансист по професия, от София. Тя е на 27 години и все още е младоженка – омъжена е едва от 9 месеца. Въпреки краткия си “стаж” в брака, тя е убедена, че е срещнала верния човек.

Втора подгласничка на Мисис България, стана Екатерина Тонева на 30г. от Варна. Екатерина от 10 години се занимава с мода и продуцентство, а сега иска да се занимава с благотворителност. За участие в “Мисис България” я е привлякъл именно фактът, че това не е конкурс за манекенки и фотомодели, а за жени, които осъзнават своите цели. Омъжена е от 1 година и има дъщеричка на 3 години. Малката Дениса подкрепяше мама и първа излезе да й поднесе цветя. Екатерина ще представя страната ни на световния конкурс Mrs. Beauty World през 2008г.

Конкурсът “Мисис България” се проведе в СПА хотел “Царско село”. Участничките дефилираха в 3 тура – със спортно-елегантните облекла на Rossignol, с красиви бански на модна къща Делфина и – кулминацията – с официални тоалети на световно известния дизайнер Мануел Мотта, дизайнерът на европейската аристокрация, чиито бляскави рокли от колекцията му за сезон пролет-лято 2008 за първи път биват показани в чужда страна. Обувките на красавиците бяха специално изработени за конкурса по италиански лиценз от българската фирма Дарис.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !