Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Румяна Маринова се завърна от Мисис Русия 2011

отпечатай новината

13.12.2011 11:45 | Видян 2933 пъти | Гласували 1

Румяна Маринова се завърна от  Мисис Русия  2011

Д-р Румяна Маринова, носителка на титлата Мисис Глоуб се завърна от Москва, където на 11-ти декември се проведе конкурса Мисис Русия, в балната зала на хотел Карстон. 25 участнички от всички краища на Русия се включиха в надпреварата. Нашата д-р Маринова бе  поканена от директорката на конкурса Ала Маркина и от Алиса Крилова Мисис Русия 2010, която стана и Мисис Глоуб тази година в Палм Спрингс.

Заедно с Алиса и делегация от световния конкурс Мисис Глоуб начело с д-р.Трейси Кембъл  са организирали благотворителна Кампания Christmas for kids в детски дом близо до Москва, в която са  участвали и всички състезателки от Мисис Русия. "Конкурсът беше много грандиозен, продължи повече от 3 часа.

Водещ на шоуто беше Андрей Малахов - популярен ТВ-водещ. В журито имаше много известни личности-Игор Кончаловски-режисьор и дизайнерът Слав Зайцев" споделя пред медиите Руми веднага след завръщането си.

За съжаление избора на Мисис Русия Юлия Забожанская не съвппадна с мнението на нашата делегация от Мисис Глоуб и д-р Трейси Кембъл връчи короната на друга участничка Оксана Горская, която ще пътува за
световния конкурс Мисис Глоуб в Калифорния 2012 . Това беше прецедент, който беше широко отразен в руските медии, коментира още д-р Маринова.
  

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !