Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Тайнствен мъж в новия клип на Азис

отпечатай новината

13.12.2011 13:30 | Видян 3343 пъти

Тайнствен мъж в новия клип на Азис

Дългоочакваният клип на Азис към актуалния му хит „Сен Тропе” вече е факт. Видеото може да бъде гледано от днес в ефира на Фен ТВ.

Звездата на Diapason Records демонстрира чисто нова визия в лентата. Новото  превъплъщение на атрактивния изпълнител е образът на червенокоса мулатка. „Идеята ми хрумна от това, че няколко западни медии ме описаха като тъмнокожа красавица. Явно ме мислят за негърка, защото съм прекалил със солариума, но пък няма никакво намерение да спирам. Харесва ми да имам шоколадов загар целогодишно!”, категоричен е певецът.

В част от кадрите се появява и друг мъж, което само по себе си не е необичайно за клиповете на Азис. Още преди официалната премиера на видеото обаче се появиха редица слухове, че мачото, който се е снимал във видеото, е неговата новият нов партньор на интимния фронт. В клипа лицето на тайнствения мъж се появява за кратко и всъщност двамата нямат общи сцени. Гласовитият певец сам намекна преди седмица, че драстичната промяна във визията му се дължи на нова любов. Но дали момчето, което се появява в новия проект на Краля, е новата му тръпка, засега остава мистерия.

За стайлинга в „Сен Тропе” Азис се е погрижил сам, както прави за всичките си видеоклипове. Този път обаче заложил на съвсем нов собствен екип за осъществяването на снимките. Гримът е дело на Джули, а прическите – на Чочо и Фифи от салон „Фетиш”. Интересна подробност е, че самата коса е изработена от друг топкоафьор – Жоро Петков специално за звездата на Diapason Records.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !