Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Деян и Радина с 20 бона хонорар за секс на живо

отпечатай новината

14.12.2011 12:00 | Видян 3928 пъти

Деян и Радина с 20 бона хонорар за секс на живо

Повече от гореща беше атмосферата по време на снимките на новия клип с участието на Радина Кърджилова и Деян Донков. Оказа се, че двете звезди наистина оправдават имиджа си на разкрепостени и не им пречи да се заиграват сексуално дори, когато около тях е бъкано с хора, камери и техника.
Още повече, че за снимките двамата са прибрали солиден хонорар, с който ще посрещнат повече от добре празниците. По 10 бона е взела всеки от тях, за да свали дрехите в двуминутното клипче.

Преди броени дни, секссимволите подписаха договор да станат новите рекламни лица на една от най-известните компании за производство на алкохол. За целта, актьорите заснеха видео, в което обаче не се налагаше да влизат в чужди образи.
Радина и Деян играха просто себе си – влюбена двойка, готова на импровизации в леглото, с главната мисия да си достави страстни усещания и наслади.

Това не беше никак трудно за влюбените звезди. В един момент, те така се разгорещиха върху сатенените чаршафи, че целият снимачен екип впери погледи с тях, изучавайки с клюкарско любопитство бушуващата страст. В крайна сметка, актьорите се задоволиха само с порция френски целувки и еротични докосвания по тялото.

Самата Радина беше повече от секси, тъй като единственото, закриващо прелестите й, беше оскъдно бельо в телесен цвят. Звездата от „Стъклен дом” възбуди любимия си, когато допря голото си тяло до неговото и нежно започна да гали врата и косата му.

„На тези двамата им трябва много малко, за да се почнат истински пред камерата.
Не можеха да спрат да се прегръщат и целуват. Това бяха най-лесните ни снимки”, единодушни бяха от екипа след приключването на снимките за рекламата.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !