Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Иван и Андрей споделят за личния си живот в „Търси се...” тази събота

отпечатай новината

04.06.2008 13:38 | Видян 7308 пъти

Иван и Андрей споделят за личния си живот в „Търси се...” тази събота

Телевизионните водещи и продуценти Иван и Андрей ще бъдат гости в токшоуто „Търси се...”, тази събота, 7 юни, от 11.00 часа по bTV. В центъра на разговора им с водещите Меги и Нели обаче няма да бъдат професионалните им ангажименти, а истории от личния им живот.

Какви са като синове – това ще разкрият в „Търси се...” техните майки. Майката на Иван, Саша, е режисьор. Пред зрителите тя ще сподели чувството си за вина към сина си за това, че е израснал без баща. През какви катаклизми са минали отношенията между Иван и баща му – това ще разкрие самият той в предаването. А майка му ще го предизвика да изпълни песента „Пиян” на Борис Дали в студиото с характерния танц, който Иван е измислил. 

За първи път в ефир зрителите ще видят и майката на Андрей – Илияна, която е лекар. Тя ще разкаже какъв е бил той като дете и ще поиска от сина си да й отделя всеки ден по 15 минути. Андрей ще разкаже и какви спомени пази за своя баща, починал, когато той е бил на 12 години.

Най-емоционалната среща за Иван ще бъде с приятелката му Вихра, с която двамата имат дъщеричка – Ава. Коя е култовата фраза, на която Иван учи дъщеря си заради ревностната си любов към „Левски” - зрителите ще разберат от предаването. В студиото Иван и Андрей ще изпеят с ръка на сърцето химна на любимия си футболен отбор, а като тяхна изненада ще влезе талисманът на сините – Джими.

Актрисата Ани Пападопулу ще разкрие имало ли е любов в детските години между нея и Андрей и ще предизвика известния водещ да посвири на пиано. Как ще се справи Андрей – ще стане ясно тази събота. Зрителите ще разберат и какви са Иван и Андрей като шефове и приятели през погледите на водещите на „Това го знае всяко хлапе!” Део и Митко Павлов, както и на актьора Станимир Гъмов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !