Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Най-младата DJ-звезда подари денс-парче на Томислав Русев

отпечатай новината

21.12.2011 11:45 | Видян 3138 пъти

Най-младата DJ-звезда подари денс-парче на Томислав Русев

Емблематичният радио водещ Томислав Русев получи специален Коледен подарък от най-младата звезда в DJ-лигата – 20-годишният DJ Diass, който сътвори специално за Дарик радио и предаването „Гонг” авторско денс-парче.

Водещият получи подаръка на стадиона, докато гледаше последния мач на Левски от футболното ни първенство заедно с продуцента на младия миксатор - DJ  Teddy Georgo.

Двамата са приятели не само от стадионите, но и от дългогодишното сътрудничество на Теди, който е официален водещ на национилания ни отбор по волейбол.

„Парчето е направено само за предаването Гонг и няма да звучи другаде, дори и в интернет”, категоричен е DJ Diass, който нашумя след като  обяви война на легендарния миксатор и негов баща -Teddy Georgo. 

„Фолк – никога!”, бе категоричен младият диджей, независимо от успешните дуети на баща му с най-популярните певици в лекия жанр.

Преди три месеца DJ Diass  издаде своя дебютен албум “Party Вeach”, презентиран пред повече от 1500 меломани във Варна. Албумът се продава успешно на музикалния ни пазар.

Макар и още момче, диджейят успешно разбива и дамските сърца, като страницата му във фейсбук прелива от обожателки. Те не пропускат и личния му сайт www.djdiass.com.

Коледните празници той и вокалистката му Дива е посрещнат на сцената в култовото ямболско заведение «Валентин», а Нова година – във варнеския клуб «The Office», където ще специален гост на купона.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !