Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Десислава без грим и рокли

отпечатай новината

30.12.2011 10:45 | Видян 3164 пъти

Десислава без грим и рокли

DESS засне второ видео към денс парчето си „I like”. Тя заложи на изцяло нов екип. Начело бе режисьорът Таня Казакова и нейната компания „KaZak”. „Таня е един страхотен професионалист. Пълна е с идеи, ентусиазирана е да работи. Аз чух за нея от колега. Тя има сериозни постижения в областта на рекламата и телевизията и искаше да ме покаже в някаква различна светлина” – сподели Десислава.

Певицата е насочила цялото си внимание към Евровизия, но въпреки това засне за един ден нов вариант на видеоклип за „I like”. „Това видео е основно за Русия и някой европейски държави, които имат определени критерии, на които предишния клип не отговаряше. Видеото е семпло, изчистено откъм визии, грим и тоалети, а набляга на настроението, кара те да се усмихнеш.”

Таня Казакова, която е част от екипа, реализирал едни от най-известните реклами на мобилни оператори и напитки, също не спести комплиментите си за Десислава: „С нея е удоволствие да се работи. Тя не е просто певица, която идва на снимачната площадка и чака да й кажат какво да прави. В процеса на работа даваме идеи, разработваме ги, импровизираме.... Тя е творец, който е готов да експериментира, което е страхотно! В „I like” ще видите DESS като момиченце, което се забавлява, смее се, прави физиономии и въобще не й пука за грим, прическа или пък префърцунени рокли. Страшно е сладка и си мисля, че доста си допаднахме, така че очаквайте следващия ни общ проект.”

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !