Александра има човек до себе си:...

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си...

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

Свалете заплатата на Бекъм

отпечатай новината

03.01.2012 13:45 | Видян 1350 пъти

Свалете заплатата на Бекъм

Свалете заплата на Бекъм, призоваха френските социалисти пред идването на легендарния английски футболст в залеза на кариерата му да играе в техния Пари Сен Жермен. За една бройка нашият Митко Бербатов можеше да стане колега с Дейвид, а неговата Вики да се превърне в първа дружка на нашата хубава Елена. Но Бербо си остана на Острова.

"Не е морално и не е нормално един човек в тази криза да взема 800 000 евро на месец", заяви депутатът Жан Марк Айро, който е възможен президентски кандидат на левицата за изборите през годината. Колегата му Жан Кристоф Камбадели нарече Бекъм "престаряла звезда", която е повод за въвеждане на норма на максималната допустима заплата.

"Шокиращо е в тази криза да се вземат такива пари", коментира и зеленият кандидат за президент е евродепутат в момента г-жа Ева Жоли, която навремето разби Румяна Желева за еврокомисар. Парижките медии пуснаха ред слухове за Бекъмови като например, че ще им наемат ултра скъп апартамент, където ще спят в отделни покои или че Вики иска да й бъде подарен бутик за нейните дрехи. "Това не отговаря на истината", възмутиха се Бекъмови. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !