Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Цецо Елвиса засне видео към песента си за Евровизия

отпечатай новината

05.01.2012 09:30 | Видян 2107 пъти

Цецо Елвиса засне видео към песента си за Евровизия

Цецо Елвиса засне видео към песента, с която се състезава в тазгодишното издание на конкурса „Евровизия“.Песента „Love goes around” е по музика и аранжимент на Светльо Къслев  и по текст на  Мариела Нейкова. В нея участие взема и талантливата вокалистка Даниела Златанова, с която певецът има вече три успешно реализирани видеоклипа. Режисьор на видеото е Васко Стефанов. В него вземат участие още някои от музикантите от група „Акага“, талантливата танцьорка Димитрина Русева-Дима, популярна от реалити шоуто „V.I.P. Dance”и моделката и акриса Гери Дочнева.

Песента на Цецо Елвиса „Love goes around”е с реални шансове да се превърне в българската песен, представяща страната ни на „Евровизия“ 2012 в Баку.  След първият кръг от селекцията на журито, определящо полуфиналистите за конкурса, парчето се нареди на второ място по брой точки в крайното класиране, от общо  64- те  подадени първоначално български песни.

Цецо Елвиса и Даниела Златанова  имат подписан договор с най-големия независим лейбъл “ ТоКо Интернейшънъл”, който разпространява продукцията им в над 66 държави по цял свят. Лично мега звездата Пол Анка им дава разрешението си  да  използват рефрена му за първия си сингъл, от популярния световен хит “She’s a Lady”, след като чува записа с тяхното изпълнение. Самостоятелният   сингъл на дуетната половинка на Цецо, Даниела Златанова, се разпространява от “Universal Music” Франция и седмици наред е в челните позиции на всички френски чартове.в която участва.

През последните две години Цветелин Атанасов живее и работи на Канарските острови, където взема участие в мащабна международна шоу продукция, в стила на Вегас, заедно с популярни артисти от Америка, Южна Африка, Русия и Англия. Цецо изнася и самостоятелни концерти в Германия, по покана на немски тур мениджъри.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !