Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

"Да бъдеш родител" - за трудностите при отглеждането на децата

отпечатай новината

05.01.2012 15:15 | Видян 1248 пъти

От 7 януари всяка събота от 15 ч. само по bTV в 12 последователни серии ще ви разкажем за проблемите, борбите и радостите, които съпътстват родителите при отглеждането на децата им в България.

В продължение на 10 месеца екипите на "Супернова медия" станаха част от живота на семейства от всички краища на страната, като целта е чрез техните истории да покажем многобройните страни на родителството у нас. В документалното риалити са засегнати най-важните години в развитието на личността - от раждането до първите му стъпки в училище.

Предаването показва проблеми, с които повечето от нас, родителите в България, се сблъскват ежедневно, но често остават неизказани и нерешени.

В "Да бъдеш родител" майките за първи път ясно изразяват страховете, които срещат, докато се подготвят за раждането на децата си. Притеснява ги отношението на лекарите, на социалните служби, а понякога и липсата на достатъчно информация за този изключителен момент от живота им.

Ще видите абсурдни ситуации от реалния живот, свързани с грижата за децата с увреждания, помощта за самотните майки или пък отношенията между различните поколения, където в 21 век все още "съветите на бабите", вече научно отречени, са от особено значение в нашата култура.

"Такъв е животът" проследява и най-обикновени житейски ситуации, като това как да се справим с ревността на по-големите деца към бебето или пък необичайни,  като това да си ученик с децата си.

С познатия позитивен и обективен почерк авторите на поредицата, самите те родители, разказват за вълнуващите човешки истории, които непрекъснато се случват около нас, но по една или друга причина остават невидими.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !