Постигнах всичко, за което съм...

Голямата сръбска фолк звезда Цеца Ражнатович отпразнува...

Най-добрите острови в света

5. Остров Мнемба, Танзания Често засенчен от...

Денислав и Патриция представят „Няма нощ, няма ден”

отпечатай новината

12.01.2012 12:15 | Видян 2952 пъти

Денислав и Патриция представят „Няма нощ, няма ден”

Денислав се завръща ударно на музикалния небосклон в самия старт на новата 2012 година! Изпълнителят за пореден път ще провокира всички с песен, доста различна от всичко, което пазарът предлага. Такива бяха и последните му проекти „Професия блондинка” и „Пука ти за мене”.

Отново авторски проект от реалити героя - „Няма нощ, няма ден” е парчето, с което всички ще подгреят за задаващия се празник на влюбените – 14 февруари! Песента е по музика и аранжимент на Калин Димитров, а текстът е на друго доказано име в попфолка – Тина Денчева. Най-голямата изненада обаче е участието в песента на Патриция, която стана особено популярна с участието си в проекта на Слави Трифонов „Стани попфолк звезда”. Тогава тя и сестра й Венеция приковаха вниманието на цяла България, включително и на композитора Митко Щерев.

„Идеята за дует се роди първосигнално. Когато ми пратиха парчето, си пишех с Патриция. Пратих й го да го чуе и тя много го хареса. Веднага си представих как би звучало с нейно участие, тъй като тя е безкрайно талантлива. Бях убеден, че ще се получи нещо страхотно!”, разказва Денислав. Той добавя, че се притеснявал доста по време на записите и карал Патриция да излиза от студиото, докато записвал своята част.

Видеото към „Няма нощ, няма ден” е заснето на Асеновата крепост и в асеновградския рокерски клуб. „Мисля, че се получи доста добре. Смело мога да заявя, че това е най-хубавият ми клип досега. Надявам се и на хората да им хареса”, каза още артистът.

Какво точно са подготвили Денислав и Патриция ще разберете съвсем скоро!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !