Хитовият корейски сериал Тайният...

Един от най-интригуващите и успешни корейски сериали за...

Израел крои планове за нападение над...

В резултат от нарастващото напрежение с радикалните...

Слай хвали родна диетоложка

отпечатай новината

12.01.2012 12:30 | Видян 4041 пъти

Слай хвали родна диетоложка

Популярната диетоложка доктор Енджи Касабие получи благодарствени писма от холивудските звезди Джейсън Стейтъм, Арнолд Шварценегер, Силвестър Сталоун, Жан Клод Ван Дам и останалите, които в рамките на три месеца бяха на снимки в България за продължението на екшъна Непобедимите.

„Най-силно бях впечатлена от Слай, от държанието му от отношението му и от съветите, които получих от него за предстоящите ми снимки в популярен български сериал. Всеки един от холивудските актьори ми се довери, освен изследванията за теглото, им давах съвети за правилно хранене, говорихме си за различните храни и за това колко от любимите си ястия и напитки могат да приемат в по-големи количества“.

Тя останала впечатлена от харизмата на Джейсън Стейтъм  и признава, че „замръзнала“, когато заставала пред него.

Ето какво сподели за работата си с холивувските звезди д-р Енджи Касабие: Най-силно бях впечатлена от Силвестър Сталоун, от държането му от отношението му и от съветите, които получих от него за предстоящите ми снимки в популярен български сериал. Всеки един от холивудските актьори ми се довери, освен изследванията за теглото, им давах съвети за правилно хранене, говорихме си за различните храни и за това колко от любимите си ястия и напитки могат да приемат в по-големи количества! Технолозите ми приготвяха за тях храната в мобилни кухни, които ги съпътстваха из цяла България, докато течеше снимачния процес“, каза д-р Касабие.

Получих предложения за съвместна работа в САЩ и се надявам през 2012-та година да реализирам и тази идея. Нямам практиката да разкривам подробности от съвместната ми работа с известни личности, но искам да кажа, че харизмата на Джейсън Стейтъм  и неговият поглед и присъствие могат да накарат всяка жена да „замръзне“ като стои пред него!
Д-р Касабие посрещна Коледните празници със семейството си в Ливан!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !