Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

"Кастинг" във Варна намери нови лица

отпечатай новината

13.01.2012 13:45 | Видян 1784 пъти | Гласували 1

Стотици желаещи да станат звезди се явиха във Варна на прослушването за новото риалити на БНТ - “Кастинг”. Журито беше впечатлено от представянето на тийнейджърите от театралните школи в морската столица. Варна е вторият град, в който екипът на “Кастинг” намери нови лица.

„Кастинг” във Варна се радва на голям интерес от страна на кандидатите за кинозвезди. С впечатляващи изяви няколко участници от варненски театрални трупи направиха първите смели заявки за бъдещ успех. Техни съперници са всички  професионалисти и аматьори, които се готвят за среща с журито на сцената на „Кастинг”.

Още от сутринта кандидатите за звезди се тълпяха пред залата за прослушвания. Повечето от тях бяха наясно, че трябва да са подготвени с малък етюд, в който да покажат таланта си.

Един от участниците сподели, че е подготвен по рождение за кастинга и ще направи всичко, което журито поиска от него.

Всеки от участниците разчиташе и на късмет, за да е сред избраните, защото имаше едва 3 минути на разположение, за да впечатли журито.

Членовете на журито разполагат с голям арсенал провокативни методи, за да открият кой е човекът пред тях и извън неговото изпълнение: "Ние сме в едно непрестанно очакване от приятни изненади, т.е. да намерим интересните, подходящите хора, които могат да влязат в предаването"- сподели Боряна Пунчева, член на журито.

Не всички ще са млади, но е задължително да са максимално естествени и да влизат бързо в различни роли.

„Голямото жури” трябва да избере от всички кастинги в градовете разширен състав от 15 души. От тях ще бъдат селектирани 10-те финалисти, които ще се състезават по време на риалити формата, за да спечелят роля в следващия сериал, който БНТ продуцира. 

Търсенето на таланти  продължава:

• 14 януари Бургас – „Хотел Аква Бургас”;
• 16 януари Пловдив – „Дедеман Тримонциум Пловдив”;
•   Кастингите в София на 18, 19 и 20 януари  ще се проведат  от 10.00 часа в студията на НРТЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !