Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

София ще има своя първи Фетиш Бал

отпечатай новината

19.01.2012 13:30 | Видян 2041 пъти

София ще има своя първи Фетиш Бал

За първи път в България ще се състой истински Fetish Ball на 28 януари в София. Мястото е може би най-утопичния бар в София, носещ името „ 4-ри стаи” на ул. „Ангел Кънчев” 20. Събитието се организира от Gothic shop „Горгон” съвместно с Eventease.

Латексови корсети, високи токчета,  връзване, камшици, висене на куки, секс играчки, татуировки и още много други форми на фетиша ще бъдат събрани на едно място за една вечер, в която София ще преживее първия си Фетиш бал.
Това събитие ще е за истински ценители, които възприемат Фетиша като изкуство, начин да  изразят себе си и не се притесняват да го покажат.

Специални гости на събитието, което е и част от поредицата Grolsch Pop Up Party на  бира Grolsh за 2012 ще са:

Domina Lola - впечатляващ фетиш модел и артист с изразена привързаност към латекса.
Участвала е в легендарни събития като Wasteland и Clinic в Амстердам, Torture Garden в Англия и Гърция. Имала е удоволствието да работи съвместно с имена като RubΒberdoll (САЩ), Risque(Франция), Pornfreaks deluxe(Холандия). Партньор на нейното шоу в София ще бъде порно актрисата ILEKTRA GALANOU, която ще партнира на Лола.  ILEKTRA  е участвала в BERLIN PORN FESTIVAL и EROTICA FESTIVAL. Тя ще представи истинско хардкор шоу.
 
Alexis D е артист, който ще представи спектакъл, повлиян от Шибари-традиционното японско изкуство за връзване.  В неговото изпълнение ще се включи и SALILIA, която е фетиш модел и муза на Alexis D.
Той е участвал в много събития в Гърция и Европа- Torture Garden, Fetish ball ,The 2nd London Festival of the Art of the Japanese Bondage, Athens International Tattoo Convention, Erotic Festival Athens, Erotic Dream Athens, Erotic Dream-Thessaloniki, Athens Erotica,  Sinners in Heaven…

George Fakinos – е известен гръцки DJ и продуцент в стиловете индъстриъл, електро, хард-денс и дъбстеп. Резидент ди-джей на всички фетиш шоута в Гърция. До момента той е гостувал в Престън, Лондон, Любляна, Москва, Барселона, Виена, Лос Анжелис, Вашингтон и Тампере.
Първата му компилация , наречена „Friendly Fire” беше издадена през 2003-а от EMI Greece. Наскоро негови парчета бяха включени в немската компилация Aderlass.
Той ще бъде основната фигура зад пулта на 28-ми Януари в бар „4-ри стаи”.

„Горгон” са подготвили специално фетиш ревю, тематично видео анимиране и селекция от стилна музика.

Дрескод теми: Черно, фетиш, Боди арт, Бурлеска, медицина,  кабаре от Берлин, PVC, Латекс, Кожа,  Moulin Rouge, Венециански карнавални маски, или… просто използвайте въображението си!

Всеки посетител спазил дрескода ще получи приятна изненада!

Прeдварителните билети в мрежата на Eventim.bg ще са на цена 15 лв.Билети на входа: 20 лв.

Събитието е за лица навършили 18 г.

Вратите отварят в 21.00 часа

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !