Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Парче на Стан Колев разбива световна house класация!

отпечатай новината

19.01.2012 14:15 | Видян 2793 пъти

Парче на Стан Колев разбива световна house класация!

Съвсем в началото на новата 2012 година световноизвестните DJ Стан Колев и DJ Матън Каспи издадоха дългоочаквания за много фенове хит Mantra! Парчето примесва шопски напеви с progressive house звучене, а комбинацията определено е успешната!

Mantra бе качено в www.beatport.com и само за няколко седмици достигна до 48-ма позиция на Топ 100 за progressive house, като прогнозите са да премине и по-напред в класацията.

Beatport е един от най-популярните световни сайтове за продажба и разпространение на dance музика, а класирането се изгражда въз основа на свалянията на песента.

Mantra не е първият съвместен проект на Стан Колев и израелския му колега Матън Каспи. До момента двамата DJ-и са работили съвместно по три успешни проекта - "Out of time", "Overcome", "Love revolution". Освен това парчето Mantra e пуснато в три различни варианта -  оriginal mix, dub mix и remix съвместно с DJ Лайън и Алекс Дийн.

Гласът в Mantra е на Поли Хубавенска, която не за първи път работи със Стан Колев. През септември 2011 Поли бе гост-изпълнител на мега партито STAN KOLEV & FRIENDS LIVE във Военния клуб  в София, където пя на една сцена заедно с Белослава.

Песента може да бъде чута тук: http://soundcloud.com/stankolev/matan-caspi-stan-kolev-feat

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !