Сегашният Mustang с V-8 не е...

И Dodge Challenger, и Chevrolet Camaro ще излязат от...

Възможностите не идват. Трябва да...

Възможностите не идват. Трябва да излезете и да ги...

Черната Златка: Сираков вече е избрал своята съпруга

отпечатай новината

23.01.2012 12:15 | Видян 3042 пъти

Черната Златка: Сираков вече е избрал своята съпруга

Златка Димитрова, известна като Черната Златка, заяви, че според нея Христо Сираков вече си е избрал съпруга. Това тя направи при участието си в коментарното студио на шоуто „Милионер търси съпруга”, излъчено в събота по TV7. Плейметката сподели, че очите на Сираков били като „рентген” и той много бързо и точно можел да прецени жената срещу себе си.

В студиото участие взеха и астроложката Марияна Добранова, писателката Ина Герджикова, както и скандалната гримьорка Силвия Стойчева. Четирите участнички се изказаха не особено ласкаво за демонстрираните от Виктория претенции и споделиха, че с това си поведение красавицата не дразни само тях, но и Христо. Според тях Виктория нямала класата, която демонстрира.
Мариана и Силвия изразиха голямото си учудване, че Мариета и Елисавета не са сред трите финалистки. Участничките бяха единодушни и около предположенията си за фаворит. Според тях Дарина е най-близо до изискванията и има реални шансове да спечели шоуто.

В заключителните коментари от предаването астроложката Добранова сподели, че тези дни Слънцето е навлязло в знака на Водолея, който е знакът на неочакваните обрати. Така че всичко е възможно, обобщи астроложката.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !