Урсула фон дер Лайен може да забрани...

След САЩ и ЕС обмисля забрана на приложението....

Една отвлича Ергенът, в имението...

Надпреварата за сърцето на Алек Младенов в „Ергенът“...

Цвети едва не се удави пред Станишев

отпечатай новината

09.06.2008 14:37 | Видян 9629 пъти | Гласували 4

Цвети едва не се удави пред Станишев

След спускане по река Струма по време на Европейското първенство по рафтинг през уикенда  звездата от Сървайвър 2 Цвети Разложка едва не се удави, след като тялото й се изплъзна от състезателната лодка.
Минути преди нея, за да  открие турнира, с екип на БГ-отбора се спусна  и министър-председателят Сергей Станишев, който стана патрон на състезанието.
  
„Бяхме в една лодка с лидерът на българската федерация по рафтинг Християн Пурич. Той ме спаси от удавяне. Беше много страшно, дори по време на Сървайвър не съм изпитвала подобно екстремно чувство. Имаше страшно течение и лудо люшкане, водата тласкаше лодката към и да скалите. Мъжете искаха да ме оставят преди това спускане, но аз исках да опитам силите си.  Нагълтах се с вода, но после всичко се оправи”, разказва за авантюристичното преживяване Цвети Разложка, която води редаването „Уикенд с Цвети” по телевизия Здраве.    
 
Страната ни за първи път бе домакин на европейско състезание по рафтинг, а инициатор на събитието бе лидерът на федерацията г-н Пурич. Той се включи и в наградния фонд, като даде допълнително 1500 евро за награда на българския отбор, с което общият фонд достигна рекордните за подобен вид надпревара 7500 евро. Първи се класира отборът на Словакия, втори – на Чехия, трети – Сърбия, а нашите момчета заеха четвъртото място.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !