12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Зрители ще „режисират” Корпус за бързо реагиране

отпечатай новината

25.01.2012 11:15 | Видян 1901 пъти

Зрители ще „режисират” Корпус за бързо реагиране

Сто зрители, избрани чрез томбола, ще имат възможността да видят и дадат първи своето мнение за най- новата българска комедия „Корпус за бързо реагиране”. Тест-прожекцията ще се състои на 29 януари в Дома на киното в София. Това е честа практика в Европа и САЩ, която за първи път ще бъде направена в България. Целта е в присъствието на режисьора филмът да бъде показан на хора, които не са част от екипа и нямат отношение към снимките. По този начин може да се види реакцията на публиката и да се усети начина, по който тя възприема филма.

„Това е филм, направен за публиката и поради тази причина реакциите на зрителите са изключително важни. Ние искаме да ги чуем, видим и да се вслушаме в мнението им. В крайна сметка филмът е направен с цел хората да се забавляват, да се разтоварят от ежедневието и да си тръгнат от салона с добро настроение”, сподели Емил Симеонов от Про Филмс, продуценти на филма.

Повече информация за „Корпус за бързо реагиране”:

Сюжетът ни запознава с тримата агенти от Корпуса за бързо реагиране – Васко (Васко Мавриков), Гецата (Евгени Будинов) и Борето (Ивелин Найденов), които основават фирма за всякакви поръчки - от сваляне на котката ви от дърво до промишлен шпионаж – за тях всеки случай е еднакво важен. Те са три обикновени безработни момчета, които са готови да извършат всичко, за да изкарат някой лев.

Първата им поръчка е да проследят съпруга на г-жа Георгиева (Диана Любенова), която подозира мъжа си (Мариан Вълев) в изневяра. Васко, Гецата и Борето тръгват по петите му и хващат неверния съпруг, но се оказва, че се забъркват неволно в схема за фалшиви пари, в основата на която стои героят на Мариан  Вълев. Смешните ситуации ги срещат с Кутрум (Башар Рахал), Карла Рахал, Стойко Пеев, Фахрадин Фахрадинов, Латинка Петрова и други. Роли във филма имат и скандалната плеймейтка Златка Димитрова и професионалния боксьор Коко Тайсъна.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !