Хайди Монтаг топлес в пищна фотосесия

Хайди Монтаг разголва всичко за една от най-расовите си...

Канибал, сервира човешка плът на...

Осъден насилник на деца е обвинен, че сервира човешка...

Вихра захвърли сватбената си рокля в ефир

отпечатай новината

26.01.2012 11:00 | Видян 7082 пъти

Вихра захвърли сватбената си рокля в ефир

Бившата изгора на “опосума” Иван – Вихра съблече сватбената си роля в ефира на ТВ7. Така екс отчаяната съпруга показа на цяла България, че загърбва миналото си, “Станция Нова” и Иван. От утре Вихра ще е новата водеща на предаването “Споделено с…”. Може би и затова тя разказа именно в него как се е случила радялата им с Иван.

“Седна пред мен и ми каза: ”Аз не те обичам” и се изнесе”, спомни си Вихра. Месеци наред продуцентът я лъжел, че в живота му няма друга жена, докато един ден тя не сглобила пъзела и не разбрала коя е съперница й. “Върнах му документите за развода. Прати ми ги по куриер без дори да ме предупреди. Така не постъпват приятелите”, откровена бе водещата. Причината не била, че не иска да се развежда с него, а че имало грешка в изписването на името й. Вихра бе категорична, че с вече бившия й мъж може да не се споразумеят и да се наложи да водят дела. “Имам някои изисквания, като например когато Иван се вижда с дъщеря ми да не в къщата, в която живее с онази жена”, обясни Вихра. По думите й Ирина Сарачинова била манипулативна жена и Вихра не желаела дъщеря й Ава да попада под нейното въздействие.

Най-голяма подкрепа след развода й оказала майка й Стела. Жената дори напуснала работа, за да е до дъщеря си. “Първо излязох половин година неплатен отпуск, но после видях, че Ава и Вихра все още имат нужда от мен”, сподели Стела. Жената бе категорична, че не мрази бившия си зет и че му е простила. Своята прошка дала Вихра. След разрива тя тешала мъката в цигари и почти не се хранела. “Затова и отслабнах много”, откровена бе Вихра. Всички се убедихме в перфектните й мерки, след като водещата ги направи публично достояние в първата си изповед след раздялата с Иван.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !