Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Камелия: Когато ми се прави секс, го правя – така и с телевизията!

отпечатай новината

26.01.2012 14:15 | Видян 3300 пъти

Камелия:  Когато ми се прави секс, го правя – така и с телевизията!

Когато бе разпространена новината, че Камелия повече няма да бъде водеща на Споделено с... по TV7, тя бе специален гост на промоцията на своята колежка Мария, в компанията на дългогодишното си гадже Цветин.

„Едно съм научила в шоубизнеса за 14 години - да бъда себе си. Дори да сбъркам, не се притеснявам. Дали ще ми падне полата, дали ще направя лапсус или просто ще се издъня, в крайна сметка, това съм аз.

Който ме харесва, ще ме хареса такава, каквато съм. Така се чувствам добре в кожата си и не ми се налага да играя роли”, сподели изпълнителката.

Бившата Мис Чипровци и Мис Монтана не коментира раздялата си с телевизията, но бе категорична, че ако човек има желание, той може да се справи с много неща.

„Миналата година не ми се работеше, не ми се записваха нови песни и не го направих. Аз съм такава: когато ми се прави секс - правя секс, когато не ми се прави песен, просто не правя песен. Но когато ми се прави песен, давам всичко от себе си и правя хубава продукция”, заяви попфолк певицата пред Blife.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !