Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Сензационна книга за Паша Христова

отпечатай новината

28.01.2012 09:00 | Видян 2005 пъти

Сензационна книга за Паша Христова

Всичко за драмата и за живота на голямата българска певица Паша Христова се съдържа в бестселъра „Една българска роза” на журналиста Иван Георгиев. Книгата се появява отново 5 години след първото издание и огромния й успех. Днес тя е библиографска рядкост, а тиражът отдавна е изчерпан.

„Една българска роза” вече може да се купи от вестникарските будки. Цената на томчето е повече от символична – едва 5 лева.

Разширена и обогатена с нови факти, нови очевидци, нови свидетели на „мистерията Паша”, книгата се издава по повод 40 години от жестоката катастрофа.

Трагичната смърт на певицата Паша Христова окончателно я превръща в най-голямата мистерия на българската музика, след като само на 25 тя изкачва най-високото стъпало в кариерата. А катастрофата на летище София от 21 декември 1971 г. е най-загадъчната и необяснима до днес авария, при която загиват 30 от 73 пътници за Алжир. Повечето от тях – талантливи певци, музиканти, танцьори в разцвета на младостта си.

В „Една българска роза” е разказана творческата и житейската съдба на Паша, а меломаните ще открият подробна справка за песните, които е създала, и богат фотоархив, който се разсекретява за първи път.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !