Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Слави възпя мутресите

отпечатай новината

31.01.2012 12:00 | Видян 3037 пъти

Слави възпя мутресите

Слави Трифонов отново се върна към най-голямата си и автентичната любов - чалгата. Дългия може би никога не е бил верен на жена, но за сметка на това не предава чувствата си към най-масовия жанр. Преди броени дни в „Шоуто на Слави"  водещият представи последния си проект заедно с „Ку-Ку бенд"  „Нирвана кючек". Този път Трифонов явно се е вдъхновил от собственото си житие-битие, тъй като описанието на лиричния герой на парчето съвпада досущ с неговото.

"Ще  те купя и ще те ще те имам, "ще ти сложа пилон в хола, за да си играеш с моя питон", „ще изпълниш всичките ми фетиши", са само част от просташките фрази в безумния текст на песента.
От него става ясно, че главната героиня е изпечена мутреса от така популярния напоследък тип „кифла", която е платена любовница на лоши момчета от гангстерския свят. Клипът на песента пък е обилно гарниран с кълчещи се в ритъма на кючек балерини от „Магаданс", които въртят дупетата си върху „питона" на Слави.

По всяка вероятност учиндолският водещ се е вдъхновил за „Нирвана кючек" от последното риалити в шоуто си „Умна и красива". Понеже два месеца бе заобиколен от хубавици, готови на всичко, за да лапнат от славата и парите му, Слави явно е решил да ги възпее като емблема на днешните модерни момичета.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !